Cautare

16308 de rezultate pentru "cat la suta au" (4.16 secunde)
De ce e o gogorita stirea ca multinationalele si-au trimis angajatii la proteste (Autor:
De mai bine de trei saptamani, legea bugetului sta sa iasa la lumina, dar facerea este mult prea grea pentru ca moasele parlamentare s-au incurcat in cordonul absentelor.
Prefectii au sustinut zilele trecute examenele de atestare in functia de inalt functionar public. ... Teoretic, noile reglementari lasa partidele aflate la putere fara reprezentanti guvernamentali la nivel local. ... Dintre cei 41 de prefecti, doar doi renunta la functie pentru a ramane in politica.
Cine inca nu era convins ca la noi televiziunile sunt dirijate din umbra de interese de grup si grupuri de interese nu mai are nevoie de nici o dovada zdrobitoare. Si un ageamiu admite astazi ca la noi cele mai perfectionate instrumente de manipulare si intoxicare publica sunt televiziunile.
Mircea Geoana, pe cat de rastit pe atat de penibil La fel ca un condamnat la spanzuratoare care a avut nesperata sansa de a scapa, in ultimul moment, pentru ca funia s-a rupt, Mircea Geoana da dovada de o energie demna de o cauza mai buna, intr-un rol care nu i se potriveste catusi de putin.
- Ce vedete au venit sa se rasfete la Bali Spa Cornu? - Pe parcursul timpului, au venit aici: ... - Banuiesc ca unele dintre vedetele care au venit aici au apelat si la chirurgia estetica, la cabinetul dvs.
Primele semne ale schizofreniei Desi schizofrenia poate aparea brusc exista niste prime indicii care te pot ajuta sa primesti cat mai repede tratamentul potrivit.
In mod surprinzator pentru politicianul obisnuit cu adularile in mediile muncitoresti, angajatii intreprinderilor in cauza l-au intampinat pe mesagerul social-democratiei cu parfum de roze cu o evidenta lipsa de entuziasm, fapt remarcat cu ochiul liber pana si la Apaca, considerata pe vremuri fief al FSN.
Ajunse la final de campanie, opozitia, cat si puterea, s-au intrecut in apeluri si solicitari de respectare a legii si a democratiei astfel incat corectitudinea scrutinului sa nu poata fi pusa la indoiala.
"Aritmetica” de campanie a determinat de altfel si PRM - al treilea partid parlamentar ca pondere - sa ceara la randul sau Curtii Constitutionale anularea alegerilor de duminica si reluarea scrutinului deoarece "detine dovezi de notorietate privind vicierea intregului proces electoral”.
Senatorul liberal Teodor Melescanu sustine ca PNL mai bine pleaca de la guvernare decat sa desemneze un alt premier.
De o suta de ani si mai bine ne straduim toti intelectualii pe o linie mereu inaltata, sa creem, intr-o epoca de tragice raspantii, o cultura romaneasca majora.
Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe. ... Marile iubiri nu au nimic comun cu masinile de sex de astazi, care spun:
Totusi, mai putin de 1 la suta dintre femeile care au intre 40 si 44 de ani nasc copii. Iata totul despre sarcina peste 40 de ani, de la Desprecopii.com:
Dupa ce se va infiinta PLD, PSD va introduce o motiune de cenzura, dar nu mai devreme de martie sau aprilie", a declarat la Iasi intr-o conferinta de presa senatorul PSD Ion Solcanu. ... Eu cred ca avem mai mult de 13 la suta, cat ne dau sondajele.
Presedintele interimar al Consiliul National Secuiesc, Fodor Imre, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca in perioada februarie-martie vor avea loc noi referendumuri pe tema autonomiei ¥inutului Secuiesc. In Scaunul Secuiesc Mures sunt programate astfel de referendumuri la Sovata si in minimum sase alte localitati.
In urma cu o saptamana, Partidul Democrat avea, la Constanta, doar doua nume pentru Primaria Constanta:
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
"La noi, fara falsa modestie, s-a uitat toata tara. Au fost cateva zone in Romania, la noi, la Suceava cu domnul Flutur, la Buzau cu domnul Cezar Preda. Acestea au fost bataliile cele mai mari.
Ministrul economiei, Adriean Videanu, aflat vineri intr-o vizita de lucru la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) din Drobeta Turnu Severin, a declarat ca aceasta va deveni rentabila numai dupa o restructurare a activitatii, proces care va insemna si reducerea locurilor de munca.Cateva sute din cele peste 2.500 de locuri de munca existente in sucursalele RAAN din judetul Mehedinti ar putea sa dispara.Ministrul a solicitat conducerii RAAN sa fie atenta la cheltuirea banului public.
google-analytics.com